Hoppa till innehåll


Foto

[MALL] Whitelisansökan


 • Stängt ämne Detta ämne är stängt
1 svar till detta ämne

#1 Wulf

Wulf

  Invånare

 • Utvecklare
 • Pip
 • 232 inlägg

Postad 08 december 2017 - 01:37

Whitelisten är: ÖPPEN

 

För att ansöka till whitelist, fyll i följande mall och skapa ett nytt ämne här. Ansökningar som ej följer mallen kommer bli nekad utan diskussion.

 

18+ gäller på servern, inga undantag.

 

NOTERA: Att få svar på din ansökan kan ta upp till en månad. Vi ber er vänta tålmodigt, och inte tjata på administratörer angående din ansökans status.

 

Se till så att du validerat ditt konto via mail före du gör en ansökan!

 

Generell information:

Namn (förnamn):

Ålder:

Steam-profil:

Discord (e.x. Sven#1111):

Twitch-profil (ej obligatoriskt):

Tidigare rollspels-erfarenheter:

Varför söker du dig till FristadenRP:

Känner du någon som redan är whitelistad (vem/vilka):

Har du gjort en ansökan innan, om ja, var vänligen länka den:

 

Rollspelsinformation:

Namn:

Efternamn:

Ålder:

Karaktärsdrag:

Karaktärsbiografi:

 

Om du kontaktar en administratör eller liknande gällande statusen på din ansökan kommer den nekas direkt.


 • Can, ExtopiC, Wolfisen and 42 others like this

#2 Wulf

Wulf

  Invånare

 • Utvecklare
 • Pip
 • 232 inlägg

Postad 04 januari 2018 - 15:15

Varför blev min ansökan nekad?

De senaste veckorna har det skett en explosion av intresset för Fristaden, och det är extremt roligt att se. Vi har snittat cirka 300 nya konton samt 150 ansökningar per dag. Detta uppskattas enormt, tack för allt visat intresse!

 

Med detta i omtanke kommer vi behöver vara mycket mer selektiva med våra ansökningar. Det finns endast 32 slots på servern, och om vi har 100+ personer som vill spela varje kväll kommer det innebära långa köer; tråkigt för alla med andra ord. Vi hinner även inte att skriva, trots att vi önskar, en utvecklad förklaring på varje ansökan om varför din ansökan blev nekad. Det hålls med andra ord kortfattat.

 

Vanliga anledningar till att ansökningar blir nekade:

Avsaknad av tidigare erfarenhet
Många som precis fått upp intresset för FiveM och GTA V RP i sig beslutar sig för att direkt ansöka till Fristaden. Då vi håller såpass hög standard på alla spelare är servern inte rätt plats för att utveckla avsaknad av tidigare erfarenheter. Trots att det är kul att ni vill ha er första erfarenhet på Fristaden måste vi se till så att alla som kommer in vet hur saker och ting fungerar.

 

Ung ålder

Vi har en 18+ rekommendation på servern, innebärande att personer under 18 förväntas ha exceptionell standard på både sin ansökan och sitt rollspel.

 

Ostrukturerad ansökan

Första intrycket gör en hel del när man sitter och kollar genom hundratals ansökningar. Det är många som skriver ihop sin ansökan till ett helt stycke vilket gör det väldigt svårt för oss att få en snabb överblick. Vi rekommenderar er att använda er av mallen som är utsatt, samt fetstil text för frågor och icke fetstil text för svar.

 

Dålig grammatik och punktuation

Trots att detta kanske inte påverkar er förmåga att rollspela, underlättar det för oss att sortera ut oseriösa ansökningar eller personer som inte lägger ner tid på er ansökan. Vi är medvetna om att det finns personer med läs/stavningssvårigheter. Om ni har detta ber vi er inkludera det i er ansökan, så är det möjligt att vi kan sköta er ansökan delvis muntligt.

 

Outvecklad karaktär

Många lägger inte en minuts omtanke på sin karaktär. Vi vill att din karaktär ska vara såpass utvecklad att vi får en snabb inblick om personens plats i staden. Självklart kommer karaktären utvecklas väl inne i staden, men vi vill få en första inblick.

 

Kriminella karaktärer

En hel del skapar sin karaktär i ambition av att bli stadens knarkbaron. Karaktärer som dessa kommer i stor utsträckning nekas, då man inte säkert kan veta sin karaktärs väg. Vi har även överflöd på kriminella karaktärer i staden, därav kommer karaktärer med lagliga intressen prioriteras över kriminella karaktärer.
 


 • Hanru, beatmonkey, Herkodes and 13 others like this
0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar